‘Friends!?’

Je kent het wel, je hebt van die vrienden waarmee je wel een feestje kunt bouwen en ‘vrienden’ waarvan je gehoopt had dat ze de uitnodiging hadden gemist. Samen met gastacteurs en dansgroep A-Dance viert Popkoor Basic & Full Color haar 20 jarig jubileum met oude vrienden, nieuwe vrienden en … vage kennissen. Een avond waarin je lekker kunt genieten van oude en nieuwe populaire muziek, Hollandse volksnummers, vrolijke noten en prachtige ballads onder leiding van Paul Michèl Tijssen en de band Multi Color. De muziek wordt afgewisseld met scènes die het verhaal van ‘Friends’ op humoristische wijze vertelt. Laat je een avondje onderdompelen in muziek, verhalen, emotie en vrolijke noten en neem je vrienden mee!

 

Zaterdag 21 november, 20:00 uur
Stadszaal theater de Flint, ingang Walikerstraat
Kaartprijs: v.a. € 12,50 inclusief drankje in de pauzeLet op! Kom je met de auto naar het Flint theater zorg er dan voor dat je ruim op tijd aanwezig bent. Naast het Lustrumconcert vindt er die avond nog een andere bijeenkomst plaats in het theater, waardoor het zo maar kan gebeuren dat parkeergarage Flintplein vol is. In dat geval kan je uitwijken naar de parkeergarage`s op de Beestenmarkt, St. Jorisplein of het Stadhuisplein. Vanaf daar is het nog zo`n 10 tot 15 minuten lopen. 

Ben je een nieuwsgierig bezoeker of (potentiëel) sponsor? Lees dan onze verhalen, doe mee als vriend in een van onze sponsorpakketten. Volg het verhaal ook op social media op Twitter en Facebook. Tot ziens!