Arrangementticket

Maak er een compleet feestje van met familie, vrienden en zakelijke relaties en neem een arrangementticket met koffieontvangst, drankje in de pauze en een uur borrelen na afloop met diverse lekkere drankjes en hapjes. U en uw gasten worden in een speciale ruimte ontvangen. Daarna kunt u genieten van een spetterende muziektheatershow en achteraf onder het genot van een hapje en drankje nagenieten.

Arrangementticket
Prijs: € 30,00 (voor alle leeftijden, inclusief 1 euro korting op de basisticketprijs)
Minimale afname: 10 stuks

Koffieontvangst
Tijdstip: 19:00-20:00 uur
Gedurende de ontvangst serveert de Flint u en uw gasten onbeperkt koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd en diverse soorten thee. Uiteraard kunnen uw gasten ook een frisdrank of mineraal water bestellen.
Naast de warme en koude dranken presenteren de medewerkers u een divers assortiment zoetigheden waaronder; huisgemaakte seizoens-plaatcake, muffins en American chocolate cookies!

Muziektheatershow ‘Friends’
Aanvang: 20.00 uur

Pauze
In de pauze serveert de Flint een heerlijk glas Prosecco. Uiteraard kunnen uw gasten ook frisdrank, een biertje of een glas wijn bestellen. De pauze duurt 20 minuten.

Borrel
Tijdens de borrel na afloop van de voorstelling serveert de Flint een uur lang onbeperkt dranken uit het binnenlands gedistilleerde assortiment bestaande uit huiswijn, Grolsch tapbier, alcoholvrij bier, frisdrank, vruchtensap, port, sherry, vermouth, jenever en vieux. Daarnaast worden op de tafels een melange van luxe nootjes en diverse hapjes geserveerd.
• Gemarineerde olijven
• Oude Reypenaar
• Van Dobben bitterballen met mosterdmayonaise
• Gestoomde Dim Sum hapjes
• Butterfly Gamba’s
Het optreden is rond 22.30 uur afgelopen, waarna u en uw gasten 1 uur lang tot circa 23.30 uur kunt genieten van de borrel en hapjes.

Graag tot ziens op 21 november!