10-09-2016 Amersfoort

Concert afbeelding Dag van de Amateurkunst

Concertinformatie:

Details

Dag van de Amateurkunst

 

Op zaterdag 10 september openen de amateurkunstverenigingen in Amersfoort het nieuwe seizoen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst. Ook popkoor Basic & Full is aanwezig. Kom naar ons kijken en luisteren tijdens 1 van onze miniconcerten in het centrum van Amersfoort en maak gratis kennis met ons koor.

 

Wij zingen van 14.00-14.25 uur in de St. Franciscus Xaveriuskerk (’t Zand 29) en van 15.40-16.05 uur in het Eemhuis (Eemplein 71-75).

 

De Dag van de Amateurkunst wordt dit jaar voor het eerst afgesloten met een speciale vaarroute langs drie optredens. De Waterlijn heeft hiervoor drie boten ter beschikking gesteld. Deze boten leggen aan bij drie locaties langs het water: de OLV toren, museum Flehite en aan de Zuidsingel bij `de oude Muziekschool` (nu Deviant uitgeverij). Basic & Full Color is één van de deelnemende koren en zal de langsvarende muziekliefhebbers toezingen bij de OLV toren.

 

De Bruisschuit vertrekt in de Krommestraat om 16.45, 17.00 en 17.15 uur. (duur vaartocht: 1,5 uur). Gratis kaarten kun je reserveren bij het kantoor van de Waterlijn, Krommestraat 5 of online bij de Waterlijn.

 

Bekijk hier het volledige programma.

LocatieOeps het lijkt dat uw browser geen javascript ondersteund...

Mogelijk zijn uw instellingen verkeerd of is er een probleem met uw browser.

Klik hier om gratis google chrome te downloaden