Concertarchief

25 jaar Basic & Full Color

25 jaar Basic & Full Color

Het zilveren jubileum laat Popkoor Basic & Full Color natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan!
We vieren ons 25-jarig bestaan dit jaar met een groot jubileumconcert in de AFASzaal van Flint Amersfoort. Het gaat een mooi en afwisselend concert worden met diverse popmuziekstijlen en bijbehorende outfits.

We pakken flink uit, we bestaan tenslotte maar één keer 25 jaar. Zorg dus dat je erbij bent!
De kaartverkoop is op 01-01-2020 gestart. Bestel hier uw tickets voor dit unieke concert. 

Problemen met het bestellen van de kaartjes? Mail dan naar kaartverkoop@basicfullcolor.nl.

N.B. Helaas kan het concert door de maatregelen omtrent het coronavirus niet op de geplande datum van 6 juni 2020 plaatsvinden. We informeren u zo spoedig mogelijk over een nieuwe datum. Vanzelfsprekend blijven gekochte kaartjes geldig.

Lees Meer...
Kijkje in de Keuken

Kijkje in de Keuken

In aanloop naar het zilveren jubileumconcert zingt Popkoor Basic & Full Color nummers van onder meer Kensington, BLØF en Justin Timberlake, begeleid door de band Multi Color.

Muzikale leiding: Paul Michèl Tijssen
Piano: Heather Pinkham - Gitaar: Wim van Houdt - Basgitaar: Sven Snelders - Drums: Fred Slaghekke

20:15 uur: deuren open en kaartverkoop
20.30 uur: aanvang
Toegang: € 1,50 inclusief drankje

U bent van harte welkom bij de borrel na afloop!

Lees Meer...
Dag van de Amateurkunst

Dag van de Amateurkunst

Kom op Open Monumentendag / Dag van de Amateurkunst kijken bij onze optredens op verschillende locaties in de Amersfoortse binnenstad.
We hebben weer een prachtige set nummers voor je in de aanbieding! 

Locatie: Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29
Tijdstip: 15:30 uur
Kaartverkoop: Vrije toegang!

Locatie: Terras Museum Flehite, Westsingel 50
Tijdstip: 17:00 uur
Kaartverkoop: Vrije toegang!

Lees Meer...
Vocaal Centraal / BALK festival centraal 2019

Vocaal Centraal / BALK festival centraal 2019

Ook dit jaar prijkt Basic & Full Color weer op de deelnemerslijst van korenfestival Vocaal Centraal, samen met vijftien andere koren en vocal groups. In het voor ons vertrouwde ICOONtheater geven we natuurlijk weer álles om publiek en jury te trakteren op een mooie show, uiteraard met een nieuwe set nummers.
Kom dus kijken en laat je verrassen! En… zouden we dit jaar wederom de “wisselbeker” in de wacht slepen?

Tijdstip: Het festival start om 12.30 uur, het optreden van BFC staat gepland om 17.55 uur. 
Kaartverkoop: Je kan voor 10 euro een toegangskaart bij de dagkassa kopen. Deze kaart geeft toegang tot alle optredens (inclusief de afsluitende TOP act om 21.30 uur) en workshops op basis van beschikbaarheid. Ga voor meer informatie naar www.vocaalcentraal.nl.
Bereikbaarheid: Het ICOONtheater is goed bereikbaar per trein, bus, auto en met de fiets. Kijk op route ICOONtheater.

Lees Meer...
Basic & Full Color in concert

Basic & Full Color in concert

Kom samen met Basic & Full Color alvast in kerstsfeer! In een speciale kersteditie zingen we nummers van ondermeer Ed Sheeran, Kensington, Robbie Williams, Marco Borsato, Rag'n'Bone Man en P!nk.
We zingen de nummers in vier- tot zesstemmige arrangementen en worden begeleid door de band Multi Color.

Noteer deze datum alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Toegang: 10 Euro, inclusief consumptie. 
Kinderen t/m 12 jaar: 7,50 Euro.

Kaartverkoop: Klik hier om uw tickets te bestellen. Uw tickets worden na bestelling naar u gemaild.

Lees Meer...
BFC te gast in Nijkerk voor avondvullend programma

BFC te gast in Nijkerk voor avondvullend programma

Op zaterdag 15 september tovert Basic & Full Color de Kruiskerk in Nijkerk om tot een heuse poptempel! In een avondvullend programma laten we je, begeleid door onze band, een verrassende variatie aan popsongs horen. Het belooft een schitterend optreden te worden op een al even schitterende locatie!

Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur 
Toegang: 5 Euro
Kaartverkoop: Klik hier om uw tickets te bestellen. Uw tickets worden dan naar u gemaild

 

Lees Meer...
Dag van de Amateurkunst

Dag van de Amateurkunst

Ook dit jaar kun je ons weer zien op Open Monumentendag. Zaterdag 8 september zijn we op meerdere locaties in de Amersfoortse binnenstad te bewonderen. We gaan een paar keer “verhuizen”, zodat niemand ons optreden hoeft te missen!

Tijden
14.00 uur: Franciscus Xaveriuskerk
15.40 uur: Onze Lieve Vrouweplein, bij de toren
17.20 uur: Op het bruggetje achter de Onze Lieve Vrouwetoren

Kaartverkoop: Vrije toegang!

Lees Meer...
Vocaal Centraal/BALK festival Centraal

Vocaal Centraal/BALK festival Centraal

Het is Basic & Full Color ook deze keer weer gelukt! Ondanks de grote hoeveelheid inschrijvingen hebben we een plek weten te bemachtigen voor het korenfestival Vocaal Centraal/BALK festival Centraal. Op zaterdag 17 maart 2018 kun je van onze uitvoering genieten in het Amersfoortse ICOONtheater, waar in totaal zestien vocal groups en koren uit de lichte muziek hun kwaliteiten zullen laten horen. Ook dit jaar wil Basic & Full Color publiek en vakjury overtuigen met haar energieke popsound en choreografie.

Tijdstip: het festival start om 11:00. Tijdstip van ons optreden is van 21:10u tot 21:30u.

Kaartverkoop: vanaf half februari, via www.vocaalcentraal.nl. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

Lees Meer...
SING!

SING!

Midden in de herfst komen we met ons Amersfoortse popkoor Basic & Full Color in actie om de grauwe herfstdagen eens flink kleur te geven! Kom op zondag 5 november genieten van onze muziekshow "Sing!" in het ICOONtheater te Amersfoort. Onze voorstelling begint om 14:30 uur, dus... juist als het zuinige herfstzonnetje alweer een beetje begint te zakken, verlengen wij je dag met onze stralende performance. Laat je net als in voorgaande jaren verwarmen door onze kleurrijke, meerstemmige zang van bekende popsongs, die we voor een extra intensiteit voorzien van een pakkende choreografie. Naast ons vertrouwde repertoire verrassen we je ook deze keer weer met vele nieuwe songs. En reken maar dat je helemaal into the groove komt, want onder leiding van onze dirigent Paul Michèl Tijssen nemen we je werkelijk alle kanten mee op: van haardvuur-ballads en sfeervolle nederpop tot aan stormachtige rock. Aangevuld met de smaakvolle sound van onze band Multi Color bezorgen we je een overweldigende muzikale ervaring. Rond 16:30 uur zit onze missie als fullcolor popkoor er weer op, maar de herfstwarmte zal hopelijk nog even bij je blijven... We zien je graag op 5 november in het ICOONtheater! 

Kaartverkoop uitsluitend via onze website!

 

 

Lees Meer...
GESELECTEERD VOOR PRESTIGIEUZE BALK TOPFESTIVAL 2017

GESELECTEERD VOOR PRESTIGIEUZE BALK TOPFESTIVAL 2017

Uit een enorme hoeveelheid inzendingen is popkoor Basic & Full Color geselecteerd om deel te nemen aan het BALK TOPfestival. We zijn trots als een pauw dat we mogen uitkomen in de TOPklasse!

 BALK omschrijft het festival als volgt: “Het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van amateur koorzang lichte muziek, verzamelt zich vanuit alle windstreken op één plek om elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken, om zich onderling te meten, maar vooral om mét elkaar een prachtig feest te vieren.”

Meer informatie over het festival, deelnemende koren en de kaartverkoop is het vinden op http://www.balktopfestival.nl.

Het festival start om 10.00 en duurt tot 22.00 uur. Het optreden van Basic & Full Color staat gepland om 15.35 in de Grote Zaal.

Lees Meer...
Dag van de Amateurkunst

Dag van de Amateurkunst

De amateurkunstverenigingen in Amersfoort openen het nieuwe culturele seizoen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst met optredens in de historische binnenstad van Amersfoort.

De Dag van de Amateurkunst valt samen met de Open Monumentendagen waarop zo’n 50 Amersfoortse monumenten gratis toegankelijk zijn. Op diverse locaties zijn leuke uiteenlopende optredens te zien.

 

Traditiegetrouw is Basic & Full Color hier natuurlijk bij. Kom naar ons kijken en luisteren tijdens één van onze miniconcerten in het centrum van Amersfoort en maak gratis kennis met ons koor. Exacte locaties en tijdstippen van onze optredens zijn nog niet bekend.

 

Meer informatie over de Dag van de Amateurkunst en Open Monumentendagen in Amersfoort is te vinden via onderstaande links.


https://scholenindekunst.nl/amateurkunst/dag-van-de-amateurkunst-amersfoort/

http://omdamersfoort.nl

Lees Meer...
BASIC & FULL COLOR VOOR DE DERDE KEER MET DE 3JS

BASIC & FULL COLOR VOOR DE DERDE KEER MET DE 3JS

Na de concerten van 24 februari in Veenendaal en 28 april in Doetinchem, reist Basic & Full Color vandaag de 3JS achterna naar Kampen voor haar derde bijdrage aan hun bijzondere Joshua Tree tour.

Ook deze avond staan we tijdens de finale van hun U2 tribute weer samen met de 3JS op het podium om I still haven’t found what I’m looking for te zingen.

Kaartverkoop: de voorstelling is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst? Bel dan met de kassa van het theater op werkdagen tussen 10-16 uur via 038-3317373 of stuur een e-mail met uw contactgegevens naar info@stadsgehoorzaalkampen.nl

Lees Meer...
BASIC & FULL COLOR WEDEROM AANWEZIG BIJ JOSHUA TREE TRIBUTE VAN DE 3JS

BASIC & FULL COLOR WEDEROM AANWEZIG BIJ JOSHUA TREE TRIBUTE VAN DE 3JS

Precies 30 jaar na het uitkomen van The Joshua Tree laten de 3JS dit complete album van U2 herleven in het theater. Een klein voorproefje gaven ze al tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2016 waar bleek dat ze de unieke sound van U2 griezelig goed kunnen evenaren.

 

Het concept is even simpel als krachtig. Het iconische album The Joshua Tree (1987) wordt door velen gezien als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Precies 30 jaar na dato laten de 3JS deze onvergetelijke nummers herleven in het theater.

 

Basic & Full Color zal tijdens de finale weer samen met de 3JS op het podium staan en I still haven’t found what I’m looking for zingen. Tijdens het concert in Veenendaal op 24 februari was dit een waanzinnige ervaring en een feestje dat we graag een keer overdoen!

 

Kaartverkoop: uitverkocht. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden via deze link https://www.amphion.nl/bestel/4769.

Lees Meer...
Vocaal Centraal / BALK Festival Centraal

Vocaal Centraal / BALK Festival Centraal

Op zaterdag 11 maart 2017 wordt in het Amersfoortse  ICOONtheater alweer de zesde  editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal / BALK Festival Centraal. In totaal geven gedurende de dag  16 groepen een kort optreden. Ook popkoor Basic & Full Color zal van de partij zijn. Vorig jaar kregen we van de jury het volgende commentaar:

Julliette Dumoré: "Wat een fijn koor! Klinkt strak, verzorgd en heel energiek. Top entertainment"
Hans Kaldeway: "Jullie pakken de zaal helemaal in en met een aanstekelijk repertoire, goed gedaan."
Marjolein van der Vlies: "Wat een bak geluid. Mooi dat jullie ook zo klein kunnen zingen."

Uiteraard doen we er alles aan om ook dit jaar weer van het podium te spatten!

Tijd: 21:10-21:30 uur (het festival start om 12.30 en is rond 22.30 uur afgelopen)

Toegangskaartjes (10 euro) kunnen op 11 maart gekocht worden bij het Icoon Theater. Die dag is de infobalie geopend vanaf 11.15 uur.

Alle verdere informatie over het festival vind je op www.vocaalcentraal.nl.

Lees Meer...
BASIC & FULL COLOR EN DE 3JS

BASIC & FULL COLOR EN DE 3JS

De 3JS hebben begin februari een oproep gedaan aan alle koren van Nederland om met hen op te treden tijdens hun U2 theatertour The Joshua Tree. Zeker na het zien van het indrukwekkende fragment in De Wereld Draait Door waar de 3JS met het Zo! Gospel Choir speelden, wisten we het wel: wij melden ons aan!

 

Na het insturen van ons auditiefilmpje volgde op 22 februari het bericht dat uit de vele enthousiaste inzendingen Basic & Full Color door de 3JS geselecteerd is om op 24 februari in Theater De Lampegiet naar hun show te komen om samen het nummer I still haven’t found what I’m looking for te zingen!

 

Precies 30 jaar na het uitkomen van The Joshua Tree laten de 3JS dit complete album en ook andere onvergetelijke U2 nummers herleven in het theater.

 

Kaartverkoop: uitverkocht!

Lees Meer...
Kerstsfeerconcert

Kerstsfeerconcert

Komt allen tezamen op 17 december en kom alvast in de Kerststemming tijdens het Basic & Full Color Kerstsfeerconcert. Luister naar een aantal prachtige koorarrangementen zoals: Als alle lichten zijn gedoofd (Marco Borsato), Angels (Robbie Williams), Higher and higher (Jackie Wilson) en Stand my ground (Whitin Temptation) en zing zelf mee met Kerstklassiekers als: Do they know it’s Christmas time (Band Aid), Feliz navidad (José Feliciano), Jingle bells en Midden in de Winternacht. 

Locatie: Mavo Muurhuizen, p/a Zangvogelweg 4, 3815 DL Amersfoort
Tijd: 15.00-17.00 uur

Prijzen 

Volwassenen: €5,50

Kinderen (t/m 14 jaar): € 4,00

 

Lees Meer...
Basic & Full Color op de planken met Pia Douwes en het orkest van Max Smeets

Basic & Full Color op de planken met Pia Douwes en het orkest van Max Smeets

In de voorstelling `A Midwinter`s Tale` staat Basic & Full Color op de planken met Pia Douwes en het orkest van Max Smeets. In de voorstelling brengt Pia Douwes, een van de succesvolste, veelzijdigste en meest onderscheiden musicalactrices die ons land rijk is, een ode aan de winterperiode. De tijd van knetterende haardvuren, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Met haar prachtige stem zal Douwes de theaterzaal vullen met warmte en gezelligheid en bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld zingen.

Basic & Full Color zal samen met Pia Douwes een aantal nummers zingen, maar we brengen ook een aantal eigen arrangementen ten gehore.

Datum: donderdag 15 december 
Tijd: Aanvang 20.15 uur
Kaarten: v.a. € 19,50, te koop via: https://www.flint.nl/programma/3145/A_Midwinter_s_Tale/Pia_Douwes/

 

Lees Meer...
Dag van de Amateurkunst

Dag van de Amateurkunst

Dag van de Amateurkunst

 

Op zaterdag 10 september openen de amateurkunstverenigingen in Amersfoort het nieuwe seizoen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst. Ook popkoor Basic & Full is aanwezig. Kom naar ons kijken en luisteren tijdens 1 van onze miniconcerten in het centrum van Amersfoort en maak gratis kennis met ons koor.

 

Wij zingen van 14.00-14.25 uur in de St. Franciscus Xaveriuskerk (’t Zand 29) en van 15.40-16.05 uur in het Eemhuis (Eemplein 71-75).

 

De Dag van de Amateurkunst wordt dit jaar voor het eerst afgesloten met een speciale vaarroute langs drie optredens. De Waterlijn heeft hiervoor drie boten ter beschikking gesteld. Deze boten leggen aan bij drie locaties langs het water: de OLV toren, museum Flehite en aan de Zuidsingel bij `de oude Muziekschool` (nu Deviant uitgeverij). Basic & Full Color is één van de deelnemende koren en zal de langsvarende muziekliefhebbers toezingen bij de OLV toren.

 

De Bruisschuit vertrekt in de Krommestraat om 16.45, 17.00 en 17.15 uur. (duur vaartocht: 1,5 uur). Gratis kaarten kun je reserveren bij het kantoor van de Waterlijn, Krommestraat 5 of online bij de Waterlijn.

 

Bekijk hier het volledige programma.

Lees Meer...
Koninklijk korenfestival in het Concertgebouw

Koninklijk korenfestival in het Concertgebouw

Op maandag 16 mei 2016 (2e Pinksterdag) organiseert de SNK in opdracht van de KBZON een korenfestival voor amateurkoren, toeschouwers, kinderkoren, dirigenten en bestuurders met als doel om te laten horen hoe inspirerend, interessant en divers zingen in een koor kan zijn. Ook Basic & Full Color is van de partij.

Prijs: 15 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de kassa

Voor meer informatie zie: http://www.kbzon.nl/korenfestival-concertgebouw-amsterdam-mei-2016/

 

Lees Meer...
améézing X-MAS

améézing X-MAS

 

Kom op 23 december naar de St. Joriskerk op de Hof en zing de longen uit je lijf tijdens améézing X-MAS! Tijdens deze kerst sing-a-long voor jong en oud zingt het koor Basic & Full Color en kun jij met alles meezingen! De kerstliedjes variëren van ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey tot ‘Midden in de Winternacht’. Kom dus heerlijk in de kerstsfeer en zing mee!

Prijs: €3,50 tot 12 jaar, €5 voor 12+
Voor tickets klik hier.

Lees Meer...
Basic & Full Color zingt Kerstliedjes bij wintertijd lampionnenoptocht

Basic & Full Color zingt Kerstliedjes bij wintertijd lampionnenoptocht

Basic & Full Color zingt Kerstliedjes voorafgaande aan en na afloop van de Wintertijd lampionnenoptocht in het centrum van Amersfoort. Het koor brengt de deelnemers van de optocht en winkelend publiek in de Kerststemming met liedjes als `All I want for Christmas` van Mariah Carey en `Midden in de Winternacht`. 

Entree is gratis.

Klik hier voor meer info over de lampionnenoptocht.

Lees Meer...
Basic Full Color 20 jaar! Lustrumconcert

Basic Full Color 20 jaar! Lustrumconcert

‘Friends!?’
Je kent het wel, je hebt van die vrienden waarmee je wel een feestje kunt bouwen en ‘vrienden’ waarvan je gehoopt had dat ze de uitnodiging hadden gemist. Samen met gastacteurs en dansgroep A-Dance viert Popkoor Basic & Full Color haar 20 jarig jubileum met oude vrienden, nieuwe vrienden en … vage kennissen. Een avond waarin je lekker kunt genieten van oude en nieuwe populaire muziek, Hollandse volksnummers, vrolijke noten en prachtige ballads onder leiding van Paul Michèl Tijssen en de band Multi Color. De muziek wordt afgewisseld met scènes die het verhaal van ‘Friends’ op humoristische wijze vertelt. Laat je een avondje onderdompelen in muziek, verhalen, emotie en vrolijke noten en neem je vrienden mee.

 

Onze dank gaat uit naar onze sponsoren die dit optreden mogelijk hebben gemaakt:

* Lefficient
* In-visie
* Schoneveld Advies
* SODA
* China Palace
* Robvan
* Cafe Qwibus
* Hello Again
* Flint Theater
* A-Dance
* Prins Bernhard Cultuurfonds
* KF Heinfonds
* Scholen in de Kunst

 

Lees Meer...
Twee concerten tijdens de Dag van de Amateurkunst

Twee concerten tijdens de Dag van de Amateurkunst

Amersfoorts grootste popkoor Basic & Full Color opent het culturele seizoen met twee spetterende optredens tijdens de Amersfoortse Dag van de Amateurkunst op 12 september. We treden op in de Xaveriuskerk (14.00-14.25) en Johanneskerk (16.30-16.55), welke beiden zijn gelegen in het centrum van Amersfoort. Op het programma staan een aantal energieke popnummers met een unieke twist en eigen sound.

Lees Meer...
Twee concerten tijdens de Dag van de Amateurkunst

Twee concerten tijdens de Dag van de Amateurkunst

Amersfoorts grootste popkoor Basic & Full Color opent het culturele seizoen met twee spetterende optredens tijdens de Amersfoortse Dag van de Amateurkunst op 12 september. We treden op in de Xaveriuskerk (14.00-14.25) en Johanneskerk (16.30-16.55), welke beiden zijn gelegen in het centrum van Amersfoort. Op het programma staan een aantal energieke popnummers met een unieke twist en eigen sound.

Lees Meer...


Oeps het lijkt dat uw browser geen javascript ondersteund...

Mogelijk zijn uw instellingen verkeerd of is er een probleem met uw browser.

Klik hier om gratis google chrome te downloaden