Basic Full Color treedt weer op! Kom naar het inloopconcert op 2 april


Basic Full Color treedt weer op! Kom naar het inloopconcert op 2 april

Basic Full Color treedt op tijdens een serie gratis inloopconcerten die Platform Amateurkunst Amersfoort organiseert in maart en april. 

Voor het eerst sinds corona treden we weer op! Op 2 april 2022 zijn we om 16.00 uur te beluisteren tijdens een gratis inloopconcert in De Lichtkring in Amersfoort.

We zijn één van de koren die een half uur optreden. Publiek kan naar binnen lopen om kortere of langere tijd te luisteren. Ook een ideale manier om kennis te maken met koormuziek als je hier nog niet mee bekend bent. Of om de koren te ontmoeten waar je lid van kunt worden.

"De inloopconcerten staan garant voor bruisende middagen, een heerlijke sfeer, met altijd enthousiaste reacties en grote belangstelling van het publiek." Aldus Platform Amateurkunst Amersfoort.

We kijken uit naar je komst!

Wanneer: 2 april 2022 van 16.00 tot 16.30 uur
Waar: De Lichtkring (Laan naar Emiclaer 1, Kattenbroek/Zielhorst)
Toegang: Gratis

Meer informatie: https://scholenindekunst.nl/amateurkunst/inloopconcerten-2022/?fbclid=IwAR2dQ_RNOvryy2uCwCvE15VEGBDaUeiq1IT5JMTo0xZw-eFPxdC71IWRafE

Drummer gezocht!


Drummer gezocht!

Ben jij die all-round drummer die onze band komt versterken? Bij Amersfoorts popkoor Basic & Full Color zingen we nummers van o.a. Foo Fighters, Coldplay, Rag 'n Bone Man en Christina Aguilera. Onze band repeteert 1x per maand met ons mee op woensdagavond en een paar keer per jaar treden we op. Interesse? Mail naar info@basicfullcolor.nl

Wij zijn op zoek naar jou!


Wij zijn op zoek naar jou!

Bij Popkoor Basic & Full Color zingen we een grote variatie aan popsongs: van ballads en nederpop tot aan rock, begeleid door onze eigen band Multi Color. Momenteel zingen we bijvoorbeeld nummers van P!nk, Coldplay, BLØF, Imagine Dragons en zelfs Foo Fighters! 

Lijkt het je leuk om bij ons te zingen? En ben je tussen de 20 en 45 jaar? Kom dan een keer sfeer proeven bij onze repetitie op woensdagavond in Amersfoort. 
Volg onze gratis zangcursus voor nieuwe leden, waarin je de basistechnieken van het zingen leert.

Interesse? Stuur een berichtje naar info@basicfullcolor.nl

Zonovergoten Open Monumentendag


Zonovergoten Open Monumentendag

Foto: Daniek Nijland

Op deze stralende zaterdag lieten we weer van ons horen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst. Samen met onze band Multi Color gaven we 14 september meerdere optredens in de binnenstad van Amersfoort. 

Allereerst een uitvoering op voor ons bekend terrein: de Sint-Franciscus Xaveriuskerk. Eerdere optredens waren daar altijd een succes en ook nu klonk het weer als een klok! Aan de zeer enthousiaste reacties na afloop was te merken dat het publiek volop genoten had van onze uitvoering van nummers van onder meer P!nk, Pentatonics en Imagine Dragons.

Daarna volgde nog een heerlijk toetje, namelijk het optreden op het terras van Museum Flehite. Een absolute toplocatie aan de mooie Westsingel, waar we de boten en het toegestroomde publiek aan de overkant toezongen. Het was prachtig om te zien dat veel passanten, verrast door ons optreden, zich spontaan bij het publiek voegden. Eigenlijk kreeg niemand er genoeg van, maar rond 18.15 uur werd het toch echt tijd om ons slotakkoord in te zetten, onder een flink applaus van het publiek aan de overkant.

Ook deze editie van de Dag van de Amateurkunst was weer een groot succes en dus zeggen we: volgend jaar graag weer!

Vocaal Centraal: inpakken die zaal!


Vocaal Centraal: inpakken die zaal!

Foto: Gerda van Velzen

Met een heerlijk opgebouwde act namen we ook dit jaar weer deel aan korenfestival BALK Vocaal Centraal. In het Amersfoortse ICOONtheater toonden we wederom onze veelzijdigheid als popkoor, met een zeer gevarieerde set liedjes.

We zorgden voor een krachtige opening met What About Us van P!nk. Na wat ingetogen nummers pakten we vrolijk uit met Rather Be, waarin onze drie solisten de stralende hoofdrol vervulden. Het enthousiasme spatte ervan af!

Maar… terwijl iedereen dacht dat dit de prachtige afsluiting was van ons optreden, deden we er gewoon nog een schepje bovenop! Met ongelooflijk veel power brachten we Warriors van Imagine Dragons. In de gedurfde, haast militaristische choreografie lieten we ons zien als ware strijders. Bij het knallende eindakkoord hadden we de zaal zowat omver geblazen, dus het was maar goed dat het publiek aansluitend even kon bijkomen tijdens de dinerpauze …
En wij? Wij bruisten nog van energie en wilden eigenlijk stiekem nog wel een keer!

Uit het juryrapport: “In klank zoveel mooie momenten, gaaf!” (Don Henken)

Bekijk hier de videoclips van dit optreden.

Sfeerconcert Nieuwe Kerk Amersfoort


Sfeerconcert Nieuwe Kerk Amersfoort

Verkeer 'n keer in POPkerstsfeer

Buiten was het 0 graden, binnen verwarmden wij de harten van ons publiek! Terwijl de koude wind om de Nieuwe Kerk heen joeg, brachten wij zaterdag 15 december de kerstsfeer dichterbij met mooie liedjes over ontluikende liefde, engelen, wereldvrede en winterse warmte.

Met het a capella nummer “In this Heart” van Sinead O’Connor bezorgden we het publiek kippenvel. De Nieuwe Kerk heeft werkelijk een schitterende akoestiek, onze zang kwam er prachtig in uit! Ook onze band klonk fantastisch, voor het eerst met pianiste Heather erbij. We sloten de avond af met “White Christmas” en het swingende “Do they know it’s Christmas”. Een staande ovatie van de goed gevulde Nieuwe Kerk was ons deel! 

En ons “Dreaming of a white Christmas” had geholpen: ’s avonds laat begon het te sneeuwen!

 

Gastoptreden in Nijkerk


Gastoptreden in Nijkerk


Een week na onze optredens op Open Monumentendag / Dag van de Amateurkunst, gaven we een avondvullend concert in een heerlijk volle Kruiskerk in Nijkerk. Begeleid door onze band lieten we het publiek twee uur lang genieten van nummers van ondermeer Bruno Mars, Christina Aguilera, Robbie Williams en BLØF. Ook onze klapper “The Pretender” van Foo Fighters kwam natuurlijk voorbij.
En wat een mooie ambiance in die prachtig vernieuwde Kruiskerk; we komen graag nog eens terug!

De Veense Courant Online (Nijkerkerveen.org) publiceerde een korte review inclusief prachtige fotorapportage van Aalt Guliker en Kees van den Heuvel die we graag delen. 
"Grote opkomst voor popkoor Basic & Full Color. In een volle Kruiskerk vulde het popkoor Basic & Full Color zaterdagavond 15 september het podium. Het koor bracht in een avondvullend programma diverse bekende Top40-liederen ten gehore, van ballads tot en met rock. (...)"
Voor het volledige artikel en het fotoverslag ga naar: www.nijkerkerveen.org/grote-opkomst-voor-popkoor-basicfull-color/

 

Dag van de Amateurkunst 2018


Dag van de Amateurkunst 2018
Onder veel belangstelling realiseerden we ons in de sfeervolle Franciscus Xaveriuskerk hoe heerlijk het is om in een kerk op te treden: wat een machtig mooie akoestiek! Na vier prachtige nummers – en een ovationeel applaus na de Metallica-klassieker “Nothing else matters” – was het tijd om ons naar de volgende locatie in de Amersfoortse binnenstad te begeven: aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren. Nadat de band zich pal voor de deuren van de toren had opgesteld kon het feest beginnen. En een feest werd het: wat een enthousiast publiek op het plein en op de terrassen! We sloten het optreden af met het swingende “Umbrella” van The Baseballs, waarbij we de toeschouwers op humoristische wijze deelgenoot maakten van een ontluikende liefde. De act sloeg geweldig aan!
 
Ons laatste optreden van de dag was – inmiddels traditiegetrouw – op het bruggetje tussen de Onze Lieve Vrouwetoren en de Westsingel. Net als in voorgaande jaren zongen we vanaf het bruggetje het varend publiek op de rondvaartboten toe. Ook nu was het weer een groot succes, dus die “bruggetjes-traditie” houden we er ook bij de volgende editie graag in!
 
Met dank aan Gemma Springveld, Marco Bouman en Wouter Schouten voor de foto's.

What about us?


What about us?

Het is woensdagavond en dat betekent uiteraard weer vol enthousiasme repeteren met Basic & Full Color.

Vanavond staat er onder andere een nieuw nummer op het repetitieprogramma: What about us van Pink!

Geslaagde deelname aan Vocaal Centraal / BALK festival Centraal


Geslaagde deelname aan Vocaal Centraal / BALK festival Centraal

Op het korenfestival Vocaal Centraal/ BALK festival Centraal lieten we op 17 maart opnieuw van ons horen in het voor ons inmiddels vertrouwde ICOONtheater. Afgelopen november nog pakten we hier immers uit met ons eigen uitverkochte concert.

Naast koren en vocal groups uit Amersfoort en omgeving, waren bij deze versie van Vocaal Centraal ook enkele koren uit Overijssel en Noord-Brabant in de race om publiek en jury te overtuigen.

Als laatste koor voor de slotact kregen we de zaal op onze hand met een mooie afwisseling in rocksongs, ballads en nederpop. Begeleid door onze band schitterden we met nummers van ondermeer Coldplay, Kensington en BLØF.

De jury prees onze “heerlijke volle klank en harmonieën” (Ruud van Overdijk) en “toffe energie en goed podiumgebruik” (Bianca van Dreumel).

Opnieuw een meer dan geslaagde deelname voor Basic & Full Color aan Vocaal Centraal. Graag zijn we volgend jaar opnieuw van de partij bij dit fantastische evenement!

Bassen en Tenoren gezocht!


Bassen en Tenoren gezocht!

Lijkt het jou ook te gek om met ons superkoor pop- en rocksongs te brengen, begeleid door een waanzinnige band?
Bij Popkoor Basic & Full Color zoeken we voor de tenoren en bassen naar mannen tussen de 20 en 45 jaar die net als wij van muziek én gezelligheid houden.

Op ons repertoire staan nummers van onder andere Coldplay, BLØF, Bruno Mars, Foo Fighters, Kensington, Pentatonix en Rag `n` Bone Man. We worden begeleid door onze eigen band, die bestaat uit een gitarist, een basgitarist, een pianist en een drummer. Eén keer per maand houden we met koor en band een gezellige borrel. 

Kom op woensdagavond gerust een keer kijken en sfeer proeven bij onze repetitie in Amersfoort.
Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@basicfullcolor.nl

Graag tot binnenkort!

Muziekshow “Sing!” in het ICOONtheater


Muziekshow “Sing!” in het ICOONtheater

Eén dag na het optreden in De Doelen stonden we op zondag 5 november op de planken met onze muziekshow “Sing!” in het Amersfoortse ICOONtheater.

In een uitverkochte zaal verrasten we het publiek met een grote variëteit aan popsongs. Gevoelige liedjes van Bruno Mars, Coldplay en Kensington werden afgewisseld met opzwepende nummers, zoals de energieke titelsong Sing! van Pentatonix. De mannen van ons koor veroverden de harten van het publiek met Mannenharten, waarna de vrouwen met het nummer Toen Ik Je Zag de zaal lieten wegsmelten. We eindigden onze show met de Hazes-medley, waarbij het dak van het ICOONtheater er compleet af ging!

Met ons waanzinnige optreden in De Doelen van zaterdag én ons spetterende concert op zondag in het ICOONtheater, kijken we terug op een fantastisch muzikaal weekend!

Weergaloos optreden in De Doelen!


Weergaloos optreden in De Doelen!

In Rotterdam namen we op zaterdag 4 november deel aan het BALK TOPfestival, waarbij we dit jaar geselecteerd waren voor de prestigieuze TOPklasse. In de Grote Zaal van De Doelen maakten we er een wervelende show van!

We openden met de Metallica-klassieker Nothing Else Matters, waarna we via het prachtige Soar van Christina Aguilera aankwamen bij het ruigere werk. Bij de uitvoering van The Pretender van de rockband Foo Fighters gingen werkelijk alle remmen los en lieten we De Doelen op zijn grondvesten schudden! Tenslotte trakteerden we het publiek op onze meeslepende André Hazes-medley. De zaal zong volop mee met de bekende Hazes-hits, die we uitvoerden in een schitterend arrangement van Jetse Bremer.

Een onvergetelijk optreden, waarbij we onze uitverkiezing voor de TOPklasse helemaal hebben waargemaakt!

Let the sun shine versus Singing in the rain


Op zaterdag 9 september vond in Amersfoort de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst plaats. Uiteraard was Basic & Full Color ook van de partij. Waar we andere jaren binnen hadden opgetreden stonden er deze keer twee buitenoptredens gepland. Eén extra lange op het Eemplein en een kortere dagafsluiter op de brug achter de Onze Lieve Vrouwetoren. Zingen kan natuurlijk overal en is met een band, met een arsenaal aan elektronische apparaten (versterkers, keyboard, elektrische gitaar, etc.), goed te doen als de zon schijnt. Maar wat doe je als het regent? Dan wordt het ineens een heel ander verhaal.

Toen wij om kwart voor twee verzamelden op het Eemplein was er nog geen wolkje aan de lucht. Sterker nog, de zon scheen volop. En hoewel er wisselvallig weer was voorspeld leek er zo op het oog niets aan de hand. Ons eerste optreden zou om kwart over twee beginnen en tot drie uur duren. Natuurlijk bestond er de kans dat het weer zou omslaan, maar als je zo naar de lucht keek kon je je het je haast niet voorstellen. Jasjes werden uitgedaan, zonnebrillen werden opgezet. Kortom, dit beloofde een heerlijk optreden te worden.

Omdat toch niet iedereen helemaal gerust was op het mooi blijven van het weer pakten een aantal koorgenoten hun smartphone erbij. En wat bleek? Precies om drie uur werd er door zowel Buienradar als Buienalarm een regenbui verwacht waar niet een klein beetje regen uit zou vallen, maar waarbij het met bakken tegelijk naar beneden beloofde te komen. Omdat ons optreden om drie uur klaar zou zijn hoopten we dat we nog net droog zouden blijven. Helaas pakte het in de praktijk iets anders uit. …

Nadat we werden aangekondigd als Full Basic Color, ehm…?, en à la flashmob uit het verzamelde publiek te voorschijn waren gekomen begonnen we in de stralende zon aan ons optreden. Het zingen ging goed. Met wat kleine kanttekeningen overigens; zo werden we in geluid ietwat overstemd door de band, konden we onze dirigent niet zien omdat hij achter ons zat opgesteld om te zorgen voor muzikale begeleiding op zijn elektrische piano, kon Paul Michèl Tijssen ons op zijn beurt niet horen, wat lastig was bij het dirigeren, en werd er op het plein wel erg veel lawaai gemaakt doordat er ook andere optredens waren.

Deze zaken vielen echter in het niet in vergelijking tot de druppels die tijdens Angels naar beneden begonnen te vallen. Na dit zevende nummer werd dan ook besloten dat we ermee zouden stoppen, tot grote teleurstelling van het publiek en van onszelf, want we waren nog niet klaar (volgens ons programma hadden er nog 4 nummers moeten komen). Maar achteraf gezien wel de beste keuze die gemaakt kon worden, want terwijl het applaus nog gaande was braken de wolken en werden we van het plein verdreven door een stortvloed aan regen. Met paraplu’s en poncho’s probeerden we onszelf, maar vooral ook de instrumenten van de band te beschermen. Het lukte enigszins. Op het moment geen leuke ervaring, maar achteraf gezien natuurlijk wel een mooi verhaal. Toen alles was ingepakt doken we in groepjes de kroeg in. Even bijkomen en opdrogen onder het genot van een kopje warme chocolademelk, thee of koffie, zodat we er later op de dag weer helemaal klaar voor waren.

Bij ons tweede optreden op de brug deed zich de omgekeerde situatie voor. Hier werd precies bij aanvang een bui verwacht. Reden voor de band om hun instrumenten zolang binnen onder te brengen en pas bij droog weer op te bouwen. Gelukkig duurde deze regenbui niet al te lang waardoor we alsnog het publiek in de rondvarende bootjes en op de kant konden vermaken en entertainen. Zo eindigden we de dag toch nog zonnig af.

Hulde aan de bandleden die onder deze omstandigheden het er gewoon op waagden om ons te begeleiden. Applaus ook voor gastdrummer Sweder Al die ons tijdens het optreden ritmisch opzweepte. Zijn spel maakte indruk. Ik neem aan dat hij op zijn beurt onder de indruk was van de omstandigheden. Kortom een optreden waar we met z’n allen nog lang over zullen napraten. En waarvan we stiekem hopen het nooit meer te hoeven meemaken. Volgend jaar toch maar weer in de Xaveriuskerk?

Gelukkig hoeven we ons m.b.t. onze komende optredens (BALK TOPfestival op 4 november en ons eigen Sing! concert op 5 november) geen zorgen te maken over mogelijke plensbuien. We treden dan gewoon binnen op. Wel zo fijn. Iets om naar uit te kijken dus.

De doelen van Basic & Full Color


Foto: Basic & Full Color in actie tijdens het BALK TOPfestival in 2013

Bijna iedereen heeft ze: doelen. Waar de één het bij simpele dagelijkse doelen houdt, gaat de ander voor meer bucketlist-achtige levensdoelen. Dingen die je echt een keer gedaan moet hebben. Ook Basic & Full Color heeft zo haar doelen. We willen zingen, nieuwe nummers instuderen, nieuwe choreo’s aanleren en uiteraard optreden. Als extra doel kwam daar dit jaar deelname aan het BALK TOPfestival bij.

In 2013 namen we ook al deel aan dit festival. Iets wat ons destijds goed is bevallen en vooral smaakte naar meer. We werden toen derde in de Tweede klasse. Revanche leek op zijn plaats, want dat kan natuurlijk beter. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt en wat zang en podiumpresentatie betreft ook flinke stappen gemaakt. Die nummer 1 en 2 moeten we dus kunnen verslaan, zo is de algemene gedachte.

Nadat we ons hadden aangemeld brak een tijd van geduldig wachten aan. Een selectiecommissie zou bepalen welke Nederlandse koren in november deel mogen gaan nemen aan het festival. En dat niet alleen, ze zouden ook bepalen in welke competitieklasse. Voor alle duidelijkheid; dat zijn er tijdens het festival drie. Er is een Tweede klasse, waar wij de vorige keer in uit kwamen, een Eerste klasse en een TOPklasse. Met name de koren in de TOPklasse zijn koren waar je u tegen zegt en waar we in 2013 met open mond naar hebben zitten kijken en luisteren.

Groot was onze blijdschap, maar ook onze verbazing toen we vanuit BALK bericht kregen dat wij dit jaar mee mogen doen aan de competitie en wel in de TOPklasse grote koren. Een promotie die we zelf niet aan hadden zien komen. Want nu lieten we niet alleen de nummers 1 en 2 uit de Tweede klasse achter ons. We sloegen ook zomaar een klasse over.

Wat vinden we het een eer. Wat voelen we ons trots. Wat zijn we blij. En wat vinden we het spannend. Kunnen wij dit waarmaken? We halen uiteraard alles uit de kast om op zaterdag 4 november het publiek in De Doelen van Rotterdam een spetterend optreden voor te schotelen . We repeteren, studeren, hakken nootjes, oefenen met choreografieën en gooien er in oktober een heus repetitieweekend tegenaan. Meer kunnen we niet doen toch? Alhoewel…?

Ons doel: deelname aan het BALK TOPfestival gaat sowieso lukken. Wellicht wordt het, nu we weten dat deelname gegarandeerd is, tijd voor een nieuw doel. Wacht dacht je van: De Doelen omverblazen, de jury overdonderen en het TOPfestival winnen?!

Basic & Full Color en de 3JS


Toen er een landelijke wedstrijd werd uitgeschreven om op te mogen treden met de 3JS in hun theatertour The Joshua Tree, wisten we het wel; wij melden ons aan! Na een heus auditiefilmpje te hebben ingezongen/ingezonden restte ons niets anders dan in spanning af te wachten of we wel of niet uitgekozen zouden worden door Jan, Jan en Jaap. En ja, ja, ja op woensdag de 22ste februari hoorden we dat we waren geselecteerd om al op 24 februari deel te mogen nemen aan de show in theater de Lampegiet in Veenendaal. Een ietwat stressvolle situatie, want dat zou al over twee dagen zijn. Maar goed in twee dagen kun je veel doen. We zongen, oefenden en repeteerden thuis, onderweg en op ons werk, zodat we er gisteren helemaal klaar voor waren.

Na een soundcheck, een meet and greet fotomomentje (wat een geweldig aardige gozers zijn het) en toch ook nog maar even oefenen in de kleedkamer, was het zover. We mochten vanuit de coulissen de hele show volgen. Tot grote teleurstelling van de 3JS, want die hadden het ons erg gegund om vanuit de zaal mee te kijken, maar tot ons eigen grote plezier, want zo in de coulissen zitten heeft wel wat. Het transformeert je tot artiest, tot one of the guys (of girls). 

Bijna aan het einde van de show, waarin het ene na het andere prachtige U2 nummer te horen was geweest, was het zover. Ons schitter momentje op het podium als backing vocals bij het nummer `I still haven`t found what I am looking for`. De zaal, tot de laatste stoel toe uitverkocht, ging massaal staan, zong mee en ging uit zijn dak. Wij genoten, zij genoten en de 3JS waren blij met ons (en wij met hen).

Kortom een avond die we niet zomaar zullen vergeten. En, wat nog leuker is, een avond die gewoon herhaald gaat worden. Op 28 april en 13 mei staan we weer met de 3JS op het podium. Eind april in het Amphion theater in Doetinchem en 13 mei in de Stadsgehoorzaal te Kampen. 

Basic & Full Color jaaroverzicht


Wat hebben we weer veel meegemaakt het afgelopen jaar. Met een optreden tijdens Vocaal Centraal in Amersfoort, deelname aan het Haags Korenfestijn in het Paard van Troje, een miniconcertje in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, drie optredens tijdens de Dag van de Amateurkunst, een optreden voor de gemeente Amersfoort, deelname aan de première van `A Midwinter`s Tale` met Pia Douwes en tot slot ons eigen Kerstsfeerconcert.

Hartelijk dank dat je ons publiek wilde zijn en tot volgende jaar! Wij hebben er zin in en kunnen niet wachten om in 2017 opnieuw voor je te mogen zingen.

Fijne feestdagen namens Popkoor Basic & Full Color!

A Midwinter`s Tale


Gisteravond schitterden we naast (na ja, letterlijk genomen eigenlijk achter) Pia Douwes, Dimitri Verhoeven en Max Smeets in de voorstelling `A Midwinter`s Tale`. Met dank aan Bram du Saar voor de foto.

Was jij er bij en heb je ook foto`s / video`s gemaakt? Deel ze dan met ons. Dit kan via onze media pagina. Alvast hartelijk dank.

Popkoor Basic & Full Color zingt samen met Pia Douwes


Deze winter staat Basic & Full Color opnieuw in het Flint theater. Waar wij vorig jaar, tijdens ons Lustrumconcert, de AFAS-zaal op stelten zetten, staan we 15 december op het hoofdpodium van het theater.

We treden die avond op als gastkoor in de voorstelling ‘A Midwinter’s Tale’. Een voorstelling waarin Pia Douwes, een van de succesvolste, veelzijdigste en meest onderscheiden musicalactrices die ons land rijk is, samen met het orkest van Max Smeets en ons enthousiaste koor een ode brengt aan de winterperiode.  De tijd van knetterende haardvuren, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Met haar prachtige stem zal Douwes de theaterzaal vullen met warmte en gezelligheid en bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld zingen.

Wij zingen samen met Pia Douwes een aantal nummers, maar brengen ook een aantal eigen arrangementen ten gehore. Wil jij erbij zijn? De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten zijn, via de site van de Flint, te koop v.a. € 19,50. 

Basic & Full Color start het nieuwe seizoen in een nieuw jasje, maar met oude vertrouwde sound


Op zaterdag 10 september opent popkoor Basic & Full Color, samen met de andere amateurkunstverenigingen uit Amersfoort, het nieuwe verenigingsseizoen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst. Basic & Full Color is als vanouds aanwezig en trakteert het publiek op een mix van oud en nieuw repertoire. Onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen en begeleid door band Multi Color brengen wij onder meer My immortal (Evanescence), Vonken & Vuur (Clouseau), Nothing else matters (Metallica) en een Hazes medley om mee te zingen.

Basic & Full Color zingt van 14.00-14.25 uur in de St. Franciscus Xaveriuskerk (’t Zand 29) en van 15.40-16.05 uur in het Eemhuis (Eemplein 71-75). Kom kijken en luisteren en maak gratis kennis met ons koor. Wij verrassen je graag met onze typische Basic & Full Color sound, maar ook met een nieuwe look. Benieuwd? Kom en check-it-out.

Kijk voor meer informatie op de concertagenda.

Kabbelende muziek 

De Dag van de Amateurkunst wordt dit jaar voor het eerst afgesloten met een speciale vaarroute langs drie optredens. De Bruisschuit boten leggen aan bij drie locaties langs het water: de OLV toren, museum Flehite en aan de Zuidsingel bij `de oude Muziekschool` (nu Deviant uitgeverij). Basic & Full Color is één van de deelnemende koren en zal de langsvarende muziekliefhebbers toezingen bij de OLV toren.

De Bruisschuit vertrekt in de Krommestraat om 16.45, 17.00 en 17.15 uur. (duur vaartocht: 1,5 uur). Gratis kaarten kun je reserveren bij het kantoor van de Waterlijn, Krommestraat 5 of online bij de Waterlijn.

Wij zoeken jou

Basic & Full Color is op zoek naar een pianist(e) die ons als onderdeel van de band Multi Color kan begeleiden tijdens onze concerten en onze maandelijkse bandrepetitie. Ben of ken jij een pianist(e) met vingervlugge vingers neem dan contact met ons op via: info@basicfullcolor.nl.

Zing jij graag, goed, ben je een man, zing je lekker laag (bas) en lijkt het je leuk om met ons mee te zingen? Kom dan eens langs bij één van onze repetities. Kijk hier voor meer informatie over aanmelden en actuele vacatures.

Popkoor Basic & Full Color zoekt pianist(e)


Popkoor Basic & Full Color laat graag van zich horen, zo nu en dan a-capella, maar toch het liefst zingend op een strakke beat van knallende gitaren, meesterlijk pianospel en opzwepende drums . We treden zo’n 6 tot 8 keer per jaar op in Amersfoort, maar ook daar buiten. Zo stonden we eerder dit jaar op podia ver buiten de stadsgrenzen van Amersfoort; Het Paard van Troje in Den Haag, en zelfs het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam hebben wij betreden. Zoals altijd onder begeleiding van dirigent Paul Michèl Tijssen en viermansformatie Multi Color, onze vaste band tijdens onze concerten en de maandelijkse repetitieavond. Wat een ervaring om op podia op te treden waar menig beroemdheid ook heeft gestaan!

Helaas neemt na 13 jaar onze pianist afscheid van de band en ons popkoor. Waarmee een lege pianokruk achterblijft. Om dit gat op te vullen organiseert popkoor Basic & Full Color op woensdagavond 1 juni een open repetitie. Deze keer niet om nieuwe leden te werven, maar omdat wij op zoek zijn naar een nieuwe pianist(e) die deel zal gaan uitmaken van viermansformatie Multi Color. Van 19.45-21.45 uur zijn alle gegadigden uitgenodigd in onze repetitieruimte Mavo Muurhuizen, om te komen luisteren, kijken en wellicht zelfs mee te spelen.

Ben jij die pianist(e) naar wie wij op zoek zijn? Speel jij met veel plezier en verve? Laat je vingervlug de mooiste noten klinken? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een band? Én durf jij de uitdaging aan te gaan om ons popkoor te begeleiden op de piano? Meld je dan nu aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@basicfullcolor.nl. Vermeld hierin in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je ervaring als pianist, zodat we snel contact met je op kunnen nemen. Meer informatie over de vacature is terug te vinden op onze website

Allround pianist gezocht


Speel jij piano en heb jij altijd al een popkoor willen begeleiden? Dan is dit je kans. Popkoor Basic & Full Color is op zoek naar een allround pianist voor de viermansformatie Multi Color. Multi Color zorgt voor de muzikale begeleiding van ons popkoor.

De band drukt een eigen stempel op de nummers en zorgt voor een grote meerwaarde. Multi Color brengt de nummers dan weer ingetogen dan weer vol dynamiek.

Het is geen must maar een pianist die ook nog met een keyboard uit de voeten kan heeft de voorkeur.

De koorrepetities vinden op woensdagavond plaats. De repetitie met band is standaard alleen de 1e woensdag van de maand (sporadisch wordt hiervan afgeweken i.v.m. de voorbereidingen van een concert). Daarnaast zal aan de pianist gevraagd worden incidenteel ook op andere woensdagavonden het koor te begeleiden zodat de dirigent zijn handen vrij heeft om te dirigeren.

Het repertoire Van Basic & Full Color omschrijft zich het best als hedendaagse popnummers, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Maar we maken ook uitstapjes naar nummers uit de jaren ’70 t/m ’10.

We treden 6 tot 8 keer per jaar op en hebben prachtige optredens in onder meer Paradiso (in Amsterdam) en de Flint (in Amersfoort) op onze naam staan.

Klik hier voor meer informatie over de band Multi Color.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@basicfullcolor.nl met hierin in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je ervaring als pianist zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

Lovend juryrapport Vocaal Centraal


Foto: Gerda van Velzen

Op zaterdag 2 april zongen we de longen uit ons lijf tijdens Vocaal Centraal / Balk FestivalCentraal. Een aantal citaten uit het juryrapport willen we je niet onthouden.

  • Julliette Dumoré: "Wat een fijn koor! Klinkt strak, verzorgd en heel energiek. Top entertainment"
  • Hans Kaldeway: "Jullie pakken de zaal helemaal in en met een aanstekelijk repertoire, goed gedaan."
  • Marjolein van der Vlies: "Wat een bak geluid. Mooi dat jullie ook zo klein kunnen zingen."

Op het programma stonden: Let me entertain you (Robbie Williams), Sovereign light café (Keane), Nothing else matters (Metallica) en een medley met nummers van André Hazes. Wij hebben genoten van het zingen, de zaal genoot van ons optreden en de jury was lovend. Wat wil je als koor nog meer? Geen moeilijke vraag. Want "we want more`` en we hopen dat jij / ons publiek er net zo over denkt.

Oordeel zelf en kom naar ons kijken en luisteren tijdens één van onze optredens. We ontmoeten je graag op 17 april in het Paard van Troje in Den Haag of op 16 mei in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam. Kijk voor meer informatie over prijs en tijd op onze concertpagina.

 

Nieuwsbrief: Basic & Full Color verovert Nederland


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze activiteiten. In deze Nieuwsbrief kun je meer lezen over onze optredens in het ICOON theater in Amersfoort (2 april), Het paard van Troje in Den Haag (17 april) en het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam (16 mei). Meld je hier aan en ontvang onze Nieuwsbrief in het vervolg in je inbox.

Basic & Full Color verovert Nederland

Bestuurswisseling


Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 2 maart jl. heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Maar liefst vijf van de zittende bestuursleden zijn afgetreden. Zij hebben zich een aantal jaren ingezet voor ons koor, maar nu werd het tijd om het stokje over te dragen. Twee van de “oude” bestuursleden blijven aan en zij kunnen hun kennis en ervaring delen met de drie nieuwe bestuursleden die zijn aangetreden!

De overdracht van taken van de oude bestuursleden naar het nieuwe bestuur heeft inmiddels plaatsgevonden en het nieuwe bestuur gaat vol enthousiasme aan de slag! Er ligt een mooi nieuw beleidsplan dat als basis zal dienen voor de komende periode.

Namens alle leden en het nieuwe bestuur van Basic & Full Color veel dank aan de oud bestuurders voor al het mooie werk dat is geleverd! 

Laatste repetitie in Het Brandpunt


Vanavond repeteren we voor het laatst in Het Brandpunt te Amersfoort. Sinds begin 2013 kwamen wij hier wekelijks bijeen voor onze repetities. We studeerden er nieuwe nummers en choreografieën in, zongen er uit volle borst en bereiden er concerten voor. Dag repetitieruimte, dag stoelen, dag piano, dag koffiezetapparaat, dag meneer K. van Dijke, bedankt voor de gastvrijheid. Vanaf 1 maart verhuizen we naar onze nieuwe repetitieruimte: Mavo Muurhuizen. Het zal even wennen zijn.

Ook in 2016 laten we van ons horen


Terwijl het grootste deel van het koor nog aan het nagenieten is van het Lustrumconcert en we druk bezig zijn met het instuderen van nieuw repertoire, heeft onze concertcommissie zich gestort op het organiseren van een aantal nieuwe optredens. Inmiddels staan er drie miniconcerten op de agenda. Zo doen we zaterdag 2 april mee met het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal / BALK festival Centraal in het ICOONtheater te Amersfoort, schitteren we zondag 17 april tijdens het Haags Korenfestival in popcentrum Het Paard van Troje en zingen we last but not least op maandag 16 mei in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam tijdens het Koninlijk Korenfestival 2016. Drie optredens waar we ons, dat begrijp je vast wel, heel erg op verheugen.

Améézing X-mas


Ons kerstgezang tijdens Améézing X-mas werd opgemerkt door de pers. Dit krantenartikeltje stond 30 december in De stad Amersfoort.

Fijne feestdagen


Vriendenbrief


Onze Vrienden werden vandaag verrast met een nieuwe Vriendenbrief, die deze keer vol stond met foto`s en weetjes over ons Lustrumconcert. Wil jij onze Vriendenbrief ook ontvangen? Meld je aan als Vriend. Klik hier voor meer informatie. 

Zing mee met Basic & Full Color tijdens Améézing X-MAS


Woensdag 23 december, van 19.30 – 21.00 uur, is in de St. Joriskerk de tweede editie van ‘améézing X-MAS’. Tijdens deze kerst sing-a-long voor jong en oud zingt Basic & Full Color en kan jij met alles meezingen! De kerstliedjes variëren van ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey tot ‘Midden in de Winternacht’. Zo, kom je tijdens améézing X-MAS helemaal in de kerstsfeer.

Dit jaar ondersteunt améézing X-MAS het Toon Hermans Huis Amersfoort. “Aan het einde van het samen zijn, kan je vrijblijvend een donatie doen voor dit goede doel”, aldus organisator Mariska Jacobi van i aM eventz.

Sanne Lacor, algemeen coördinator van het Toon Hermans Huis, is blij met dit initiatief. “Het Toon Hermans Huis krijgt geen subsidies en is afhankelijk van giften en donaties. 1 op de 3 mensen wordt geconfronteerd met kanker. De impact op het leven is groot; voor zowel degene die ziek is, als voor de dierbaren om de zieke heen. We bieden ondersteuning en een breed activiteitenaanbod voor jong & oud. Zodat zij die met kanker te maken krijgen, de regie over het leven weer een stukje terug kunnen vinden.”

De kaartverkoop voor améézing X-MAS is gestart. Klik hier om je kaarten voor dit event te kopen. Aan de deur, op de avond  zelf, zijn de kaarten ook te koop voor 5 euro per stuk.

In de krant


Naar aanleiding van ons Lustrumconcert verschenen er deze week twee persberichten in de krant. We stonden met naam, foto en bericht in de Amersfoort Nu en in het Dorp en Streeknieuws. Vrienden van de pers hartelijk bedankt voor het plaatsen!

Basic & Full Color bedankt alle vrienden die ons Lustrumconcert mogelijk hebben gemaakt


Op zaterdag 21 november vierde popkoor Basic & Full Color haar 20-jarig bestaan met een groots Lustrumconcert in het Flint theater te Amersfoort. Een uitverkochte zaal vol oude en nieuwe vrienden werd onder de noemer ‘Friends’ getrakteerd op een avondvullend programma vol muziek, toneel en dans. Als klap op de vuurpijl was daar het slotnummer ‘Aquarius / Let the sun shine in’ van Galt McDermott, welke oude tijden wel heel letterlijk deed herleven. Speciaal voor dit concert kregen onze oud-leden namelijk de kans om nog één keer Basic & Full Color te zijn. Zo’n 35 oud-leden grepen deze kans en zij voegden zich voor het slotnummer bij ons op het podium om nog één keer samen te kunnen zingen. Het gevolg; een koor van 80 enthousiaste koorvrienden die het publiek toezong. Wat een geluid, enthousiasme, lol en plezier. Met deze verrassingsact werd de publieksfavoriet van vroeger nieuw leven ingeblazen om nooit meer vergeten te worden. De perfecte afsluiter van een heerlijk avondje uit.

Graag bedanken wij al onze vrienden in de zaal. Ook bedanken we de leden van onze eigen commissies, onze dirigent, de band, onze enthousiaste oud-leden en de huidige koorleden. We bedanken de gastacteurs, dansers, mensen van het licht, geluid, fotografie, van de catering en van het theater. Samen hebben we het Lustrumconcert tot een succes kunnen maken. Grote dank ook voor onze sponsors zonder wie we dit optreden niet hadden kunnen realiseren en dank aan iedereen die heeft meegeholpen maar nog niet is genoemd.

We hopen dat iedereen heeft genoten en dat we je de komende jaren opnieuw bij een optreden van Basic & Full Color mogen begroeten. Want, buiten dat we uiteraard onderling veel plezier beleven aan het samen zijn en samen zingen, is niets leuker dan de resultaten van onze inspanningen met een ander te kunnen delen!

Heb je dit optreden gemist? Niet getreurd. Popkoor Basic & Full Color treed regelmatig op. Bijvoorbeeld tijdens Améézing X-mas op 23 december in de St. Joriskerk te Amersfoort. Kijk voor meer informatie over onze optredens op de concertpagina. Heb je zelf een gelegenheid waar je wel wat muzikale inbreng kunt gebruiken... aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

We zijn blij dat we Friends konden zijn en hopen dit ook de komende twintig jaar te blijven!

Lustrumnieuwsbrief 6


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze Lustrumactiviteiten. Aan al onze vrienden sturen we daarom met enige regelmaat een nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Dat kan uiteraard. Meld je hier aan.

Basic & Full Color vriendenfeest

Hoe ziet jouw toekomst eruit?


Basic & Full Color verheugt zich op de toekomst. De tijd die nog komen gaat en zich moeilijk voorspellen laat. Alhoewel? Lieve vriend, we vertellen je graag iets meer over jouw toekomst.

Schorpioen 24-10 t/m 22-11
Een schorpioen is loyaal. Jouw vrienden kunnen op je rekenen. In goede en in slechte tijden. Ga je een nieuwe vriendschap aan? Wees dan altijd eerlijk tegen elkaar. Doen jullie dit dan zal jullie vriendschap uitgroeien tot een vriendschap voor het leven.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12
Boogschutters zijn uitstekende vrienden. Ze doen er alles aan om er zeker van te zijn dat hun vrienden gelukkig zijn. Hun vriendschap is dan ook onbaatzuchtig te noemen. Wil een vriend jou op zijn/haar beurt eens in het zonnetje zetten, laat je dan verrassen. Hier kunnen alleen maar mooie dingen uit voortkomen.

Steenbok 22-12 t/m 20-1
Een steenbok is een erg sterke vriend en zal altijd klaar staan om een ander te helpen. Is er een vriend in nood, dan ben jij de eerste die met hulp en adviezen de situatie probeert te redden. Wat zouden je vrienden zonder jou moeten? Ze zouden je missen als steun en toeverlaat.

Waterman 21-1 t/m 19-2
De wereld treedt binnenkort het ‘tijdperk van Aquarius’ in. Je hebt vanavond geluisterd naar mijn verhaal. Het is tijd om naar huis te gaan en te dromen van wat komen gaat. Ik laat je echter niet gaan zonder een laatste toegift. Een extraatje waarbij oud en nieuw herenigen en samen de toekomst voorspellen. Ik hoop op nog eens 20 jaar. Wat wens jij?

Dit is het moment om nieuwe vrienden te maken en oude vriendschappen nieuw leven in te blazen. Het is immers het tijdperk van liefde, licht en menselijkheid. Laat jouw innerlijke zon schijnen, zodra de maan in het zevende huis is en Jupiter op één lijn staat met Mars.

Vissen 20-2 t/m 20-3
Vissen zijn extreem gevoelig en kunnen een sterke en positieve vriend goed gebruiken. Ga samen op avontuur. Ontdek de wereld, spring in het diepe en ga de uitdaging aan. Misschien heb je altijd al willen zingen bij een koor? Doen! Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft en maak je dromen waar. De wereld ligt aan je voeten.

Ram 21-3 t/m 20-4
In een gulle bui trakteer je jouw vrienden op een onverwacht uitje. Samen genieten dat smaakt naar meer en de ene na de andere vriend zal op zijn/haar beurt iets leuks verzinnen om te doen. Samen plezier maken is het motto voor de komende tijd. Geniet ervan!

Stier 21-4 t/m 20-5
Organiseer je binnenkort een feestje? Dan kun je er zeker van zijn dat dit een meer dan geslaagde party zal zijn. De avond wordt memorabel en zal nog vele, vele, vele malen het onderwerp van gesprek zijn binnen jouw vriendengroep.

Tweeling 21-5 t/m 21-6
Als tweeling heb je dubbel zo veel lol en maak je twee keer zoveel vrienden. Maar let op. Iemand heeft je ooit gewaarschuwd dat er mindere dagen zouden zijn. Op vriendschappelijk, maar ook op financieel gebied. Geloof het niet. Er is iemand voor je. Iemand die altijd voor je klaar staat. Een echte steun en toeverlaat. Een echte Vriend voor jou.

Kreeft 22-6 t/m 22-7
Lieve kreeft, iedereen kan altijd en overal op jou rekenen. Je biedt een luisterend oor en staat altijd voor de ander klaar. Wordt het niet eens tijd om jou eigen sores te spuien? Je hebt vrienden genoeg die naar je willen luisteren, om er op die manier eens voor jou te zijn.

Leeuw 23-7 t/m 23-8
Jij bent het zonnetje in huis en zonder moeite weet jij de mensen om je heen op te vrolijken en te enthousiasmeren. Jouw enthousiasme trekt nieuwe vrienden aan, want wie wil er nou geen vrienden met je worden? Scheidt het kaf van het koren en ga alleen vriendschappen aan met de mensen die het echt menen.

Maagd 24-8 t/m 23-9
Je wordt door één van je vrienden geconfronteerd met je gevoelens. Praat met elkaar en lucht je hart. Je zal merken dat je je er beter door voelt en dat het helemaal niet nodig is om in je schulp te kruipen. Openheid is goed en zal jullie band alleen maar versterken.

Weegschaal 24-9 t/m 23-10
Iedereen is dol op je. Jij bent de lijm die een groep samenhoudt en je voelt je hier goed bij. Jij zorgt voor de harmonie binnen de groep en doet dit met de nodige humor en hang naar avontuur. Jij gaat een mooie toekomst tegemoet. Zowel binnen zakelijke relaties, als vrienden- en romantische relaties.

Wil jij ook Basic & Full Color zijn?


Wij zijn opzoek naar: 1 lage alt, 1 hoge alt, 1 mezzo sopraan, 1 hoge sopraan, 0 tenoren en 3 bassen. Op woensdag 2 december organiseert Basic & Full Color daarom een open repetitie voor aanstormend zangtalent en iets oudere rotten in het vak. Zing je graag en goed en ben je tussen de 20-45 jaar oud, kom dan een avond lang sfeer proeven en meezingen. De deuren van onze vaste repetitieruimte Het Brandpunt (Laan naar Emiclaer 101) staan voor je open vanaf 19.30 uur. De repetitie begint om 19.45 uur en is rond 21.45 uur weer afgelopen. Bevalt het wederzijds dan kan je auditie doen. De dirigent bepaalt dan in welke stemgroep jouw geluid het beste tot zijn recht komt

De eerste repetitie van de maand is voor ons altijd extra feestelijk door een borrel na afloop en de aanwezigheid van band Multi Color tijdens de repetitie. Zij maken de muziek en wij zingen en swingen. Je valt 2 december dus met je neus in de boter. Doe je mee? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@basicfullcolor.nl. Kom je liever een andere keer? Dat kan. Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap van Basic & Full Color.

Lustrumnieuwsbrief 5


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze Lustrumactiviteiten. Aan al onze vrienden sturen we daarom met enige regelmaat een nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Dat kan uiteraard. Meld je hier aan.

Basic & Full Color viert feest met al haar vrienden

Aftellen naar Lustrumconcert


Vandaag is het 21 oktober. Nog één maand en dan is het 21 november. Het is nu echt aftellen naar de grote dag van ons Lustrumconcert ter ere van ons 20-jarig bestaan. Graag nemen we je de komende maand mee terug in de tijd. Op onze Facebookpagina tellen we af met oud beeldmateriaal. We duiken in onze archiefen en tonen je foto`s van optredens, programmaboekjes, posters, krantenknipsels en filmpjes. We hebben in de afgelopen jaren van alles meegemaakt en gedaan en delen dat graag met onze vrienden. 

Wil je een herinnering of foto uit jouw Basic & Full Color archief met ons delen? Dat kan. Stuur je herinnering / foto naar pr@bascifullcolor.nl. Alvast bedankt.

Op de foto: een optreden uit 1997 in de Johanneskerk te Amersfoort.

Vele kleintjes maken ons groot
En alweer een stukje in de krant. Deze keer zowel in de Amersfoort Nu als in de Leusden Nu van woensdag 16 september. Vele kleintjes maken een grote. Dus ook hier zijn we gewoon super blij mee!

Basic & Full Color swingt de kerk uit tijdens de Dag van de Amateurkunst


Afgelopen zaterdag (12 september) gaf popkoor Basic & Full Color twee miniconcerten tijdens de Dag van de Amateurkunst in Amersfoort. Het nieuwsgierig toegestroomde publiek kreeg hierbij alvast een voorproefje van een aantal nummers van onze lustrumplaylist. Zij waren enthousiast, genoten en klapten dat het een lieve lust was. En wij? Wij kregen alleen maar meer zin in ons Lustrumconcert. Hoe heerlijk zal het straks zijn om voor al onze publieksvrienden in de zaal te mogen zingen. Wij zetten er de komende tijd onze schouders onder en hopen al onze Friends straks (terug) te zien in theater de Flint.

Klik hier voor nog meer foto`s van ons optreden in de Xaveriuskerk en de Johanneskerk.

Lustrum nieuwsbrief 4


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze Lustrumactiviteiten. Aan al onze vrienden sturen we daarom met enige regelmaat een nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Dat kan uiteraard. Meld je hier aan.

Basic & Full Color swingt de kerk uit tijdens Dag van de Amateurkunst 2015

Thema Lustrumconcert is...


Al maanden schreeuwen we het van de daken: Popkoor Basic & Full Color bestaat 20 jaar en dat vieren we! En wel op 21 november. Onder de noemer ‘Friends’, nemen wij ’s avonds bezit van Theater de Flint, om daar samen met onze allerliefste vrienden, ons 4e Lustrum te vieren. Het belooft een feestelijke avond te worden. Een avond waarin je lekker kunt genieten van oude en nieuwe populaire muziek, Hollandse volksnummers, vrolijke noten en prachtige ballads. De muziek zal worden afgewisseld met toneel en dans, waarmee de avond niet alleen geschikt is voor muziekliefhebbers, maar ook voor alle andere cultuurliefhebbers.

Lustrum nieuwsbrief 3


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze Lustrumactiviteiten. Aan al onze vrienden sturen we daarom met enige regelmaat een nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Dat kan uiteraard. Meld je hier aan.

Sneak preview Lustrumconcert tijdens Dag van de Amateurkunst

Basic & Full Color in actie tijdens de Dag van de Amateurkunst


Benieuwd hoe we tijdens ons Lustrumconcert klinken? Kom dan 12 september naar onze sneak preview concerten tijdens de Dag van de Amateurkunst in Amersfoort. Tijdens twee speciale miniconcerten zingen we alvast een aantal nummers van onze lustrumplaylist.  We worden hierin begeleid door onze vaste dirigent Paul Michèl Tijssen en band Multi Color. Neem je vrienden mee en kom genieten! De toegang is gratis. We zingen om 14.00 uur in de Xaveriuskerk (`t Zand 31) en om 16.30 uur in de Johanneskerk (Westsingel 30). Beide concerten duren zo`n 25 minuten.

Basic & Full Color in actie tijdens de Dag van de Amateurkunst


Wil je ons binnenkort graag een keer in actie zien? Dat kan! Kom 12 september naar ons kijken en luisteren tijdens de Dag van de Amateurkunst In Amersfoort. We zingen om 14.00 uur in de Xaveriuskerk (`t Zand 31) en om 16.30 in de Johanneskerk (Westsingel 30). Beide concerten duren zo`n 25 minuten. Zie voor meer informatie onze concertpagina.

Vrienden van de pers pikken lustrum nu al op


In de Amersfoort Nu stond deze week een persbericht over ons aankomende Lustrumconcert.

Lustrum nieuwsbrief 2


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze Lustrumactiviteiten. Aan al onze vrienden sturen we daarom met enige regelmaat een nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Dat kan uiteraard. Klik hier en meld je aan.

Winactie Raad het thema van het Lustrumconcert van Popkoor Basic & Full Color

Lustrum nieuwsbrief 1


Wij houden onze achterban graag op de hoogte van onze Lustrumactiviteiten. Aan al onze vrienden sturen we daarom met enige regelmaat een nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen, klik dan hier? Dat kan uiteraard. Meld je aan.

Popkoor Basic & Full Color viert haar 20 jarig bestaan

SAVE THE DATE


Speeddates hebben gewerkt


We zijn pas compleet als alle vrienden er zijn. De afgelopen weken hebben we speeddates gehouden om de laatste plekjes in het koor op te vullen en met een volle bezetting toe te kunnen werken naar het lustrumoptreden. En dat is gelukt! Er was een wederzijdse klik.

We hebben alles in de strijd gegooid. Rozen, charme, warme klanken en een vriendelijk gezicht. Afgelopen week zijn Eva, Rosanne en John toegevoegd aan deze grote vriendenclub. Applaus voor de pr-commissie voor het organiseren van een leuke ontmoeting.

21 november zien we uiteraard alle andere vrienden graag op het lustrumoptreden om te luisteren naar een koor dat meer is dan een muziekarrangement en zangers/zangeressen. 

Niets missen? schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op de voet net als alle andere vrienden.
Of reserveer vast je plekje voor jou en je vrienden op de 21ste november. We brengen je dan automatisch op de hoogte van de start van de kaartverkoop.

Speeddaten


Speeddaten

Basic & Full Color nodigt je uit voor de open repetitie op 3 december 2014