Wij zijn op zoek naar jou!


Wij zijn op zoek naar jou!

Bij Popkoor Basic & Full Color zingen we een grote variatie aan popsongs: van ballads en nederpop tot aan rock, begeleid door onze eigen band Multi Color. Momenteel zingen we bijvoorbeeld nummers van P!nk, Coldplay, BLØF, Imagine Dragons en zelfs Foo Fighters! 

Lijkt het je leuk om bij ons te zingen? En ben je tussen de 20 en 45 jaar? Kom dan een keer sfeer proeven bij onze repetitie op woensdagavond in Amersfoort. 
Volg onze gratis zangcursus voor nieuwe leden, waarin je de basistechnieken van het zingen leert.

Interesse? Stuur een berichtje naar info@basicfullcolor.nl. En wie weet zing JIJ mee bij ons zilveren jubileum in 2020!!

Sfeerconcert Nieuwe Kerk Amersfoort


Sfeerconcert Nieuwe Kerk Amersfoort

Verkeer 'n keer in POPkerstsfeer

Buiten was het 0 graden, binnen verwarmden wij de harten van ons publiek! Terwijl de koude wind om de Nieuwe Kerk heen joeg, brachten wij zaterdag 15 december de kerstsfeer dichterbij met mooie liedjes over ontluikende liefde, engelen, wereldvrede en winterse warmte.

Met het a capella nummer “In this Heart” van Sinead O’Connor bezorgden we het publiek kippenvel. De Nieuwe Kerk heeft werkelijk een schitterende akoestiek, onze zang kwam er prachtig in uit! Ook onze band klonk fantastisch, voor het eerst met pianiste Heather erbij. We sloten de avond af met “White Christmas” en het swingende “Do they know it’s Christmas”. Een staande ovatie van de goed gevulde Nieuwe Kerk was ons deel! 

En ons “Dreaming of a white Christmas” had geholpen: ’s avonds laat begon het te sneeuwen!

 

Gastoptreden in Nijkerk


Gastoptreden in Nijkerk


Een week na onze optredens op Open Monumentendag / Dag van de Amateurkunst, gaven we een avondvullend concert in een heerlijk volle Kruiskerk in Nijkerk. Begeleid door onze band lieten we het publiek twee uur lang genieten van nummers van ondermeer Bruno Mars, Christina Aguilera, Robbie Williams en BLØF. Ook onze klapper “The Pretender” van Foo Fighters kwam natuurlijk voorbij.
En wat een mooie ambiance in die prachtig vernieuwde Kruiskerk; we komen graag nog eens terug!

De Veense Courant Online (Nijkerkerveen.org) publiceerde een korte review inclusief prachtige fotorapportage van Aalt Guliker en Kees van den Heuvel die we graag delen. 
"Grote opkomst voor popkoor Basic & Full Color. In een volle Kruiskerk vulde het popkoor Basic & Full Color zaterdagavond 15 september het podium. Het koor bracht in een avondvullend programma diverse bekende Top40-liederen ten gehore, van ballads tot en met rock. (...)"
Voor het volledige artikel en het fotoverslag ga naar: www.nijkerkerveen.org/grote-opkomst-voor-popkoor-basicfull-color/

 

Dag van de Amateurkunst 2018


Dag van de Amateurkunst 2018
Onder veel belangstelling realiseerden we ons in de sfeervolle Franciscus Xaveriuskerk hoe heerlijk het is om in een kerk op te treden: wat een machtig mooie akoestiek! Na vier prachtige nummers – en een ovationeel applaus na de Metallica-klassieker “Nothing else matters” – was het tijd om ons naar de volgende locatie in de Amersfoortse binnenstad te begeven: aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren. Nadat de band zich pal voor de deuren van de toren had opgesteld kon het feest beginnen. En een feest werd het: wat een enthousiast publiek op het plein en op de terrassen! We sloten het optreden af met het swingende “Umbrella” van The Baseballs, waarbij we de toeschouwers op humoristische wijze deelgenoot maakten van een ontluikende liefde. De act sloeg geweldig aan!
 
Ons laatste optreden van de dag was – inmiddels traditiegetrouw – op het bruggetje tussen de Onze Lieve Vrouwetoren en de Westsingel. Net als in voorgaande jaren zongen we vanaf het bruggetje het varend publiek op de rondvaartboten toe. Ook nu was het weer een groot succes, dus die “bruggetjes-traditie” houden we er ook bij de volgende editie graag in!
 
Met dank aan Gemma Springveld, Marco Bouman en Wouter Schouten voor de foto's.