Allround pianist gezocht


Speel jij piano en heb jij altijd al een popkoor willen begeleiden? Dan is dit je kans. Popkoor Basic & Full Color is op zoek naar een allround pianist voor de viermansformatie Multi Color. Multi Color zorgt voor de muzikale begeleiding van ons popkoor.

De band drukt een eigen stempel op de nummers en zorgt voor een grote meerwaarde. Multi Color brengt de nummers dan weer ingetogen dan weer vol dynamiek.

Het is geen must maar een pianist die ook nog met een keyboard uit de voeten kan heeft de voorkeur.

De koorrepetities vinden op woensdagavond plaats. De repetitie met band is standaard alleen de 1e woensdag van de maand (sporadisch wordt hiervan afgeweken i.v.m. de voorbereidingen van een concert). Daarnaast zal aan de pianist gevraagd worden incidenteel ook op andere woensdagavonden het koor te begeleiden zodat de dirigent zijn handen vrij heeft om te dirigeren.

Het repertoire Van Basic & Full Color omschrijft zich het best als hedendaagse popnummers, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Maar we maken ook uitstapjes naar nummers uit de jaren ’70 t/m ’10.

We treden 6 tot 8 keer per jaar op en hebben prachtige optredens in onder meer Paradiso (in Amsterdam) en de Flint (in Amersfoort) op onze naam staan.

Klik hier voor meer informatie over de band Multi Color.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@basicfullcolor.nl met hierin in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je ervaring als pianist zodat we snel contact met je op kunnen nemen.