Basic & Full Color start het nieuwe seizoen in een nieuw jasje, maar met oude vertrouwde sound


Op zaterdag 10 september opent popkoor Basic & Full Color, samen met de andere amateurkunstverenigingen uit Amersfoort, het nieuwe verenigingsseizoen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst. Basic & Full Color is als vanouds aanwezig en trakteert het publiek op een mix van oud en nieuw repertoire. Onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen en begeleid door band Multi Color brengen wij onder meer My immortal (Evanescence), Vonken & Vuur (Clouseau), Nothing else matters (Metallica) en een Hazes medley om mee te zingen.

Basic & Full Color zingt van 14.00-14.25 uur in de St. Franciscus Xaveriuskerk (’t Zand 29) en van 15.40-16.05 uur in het Eemhuis (Eemplein 71-75). Kom kijken en luisteren en maak gratis kennis met ons koor. Wij verrassen je graag met onze typische Basic & Full Color sound, maar ook met een nieuwe look. Benieuwd? Kom en check-it-out.

Kijk voor meer informatie op de concertagenda.

Kabbelende muziek 

De Dag van de Amateurkunst wordt dit jaar voor het eerst afgesloten met een speciale vaarroute langs drie optredens. De Bruisschuit boten leggen aan bij drie locaties langs het water: de OLV toren, museum Flehite en aan de Zuidsingel bij `de oude Muziekschool` (nu Deviant uitgeverij). Basic & Full Color is één van de deelnemende koren en zal de langsvarende muziekliefhebbers toezingen bij de OLV toren.

De Bruisschuit vertrekt in de Krommestraat om 16.45, 17.00 en 17.15 uur. (duur vaartocht: 1,5 uur). Gratis kaarten kun je reserveren bij het kantoor van de Waterlijn, Krommestraat 5 of online bij de Waterlijn.

Wij zoeken jou

Basic & Full Color is op zoek naar een pianist(e) die ons als onderdeel van de band Multi Color kan begeleiden tijdens onze concerten en onze maandelijkse bandrepetitie. Ben of ken jij een pianist(e) met vingervlugge vingers neem dan contact met ons op via: info@basicfullcolor.nl.

Zing jij graag, goed, ben je een man, zing je lekker laag (bas) en lijkt het je leuk om met ons mee te zingen? Kom dan eens langs bij één van onze repetities. Kijk hier voor meer informatie over aanmelden en actuele vacatures.