Popkoor Basic & Full Color zoekt pianist(e)


Popkoor Basic & Full Color laat graag van zich horen, zo nu en dan a-capella, maar toch het liefst zingend op een strakke beat van knallende gitaren, meesterlijk pianospel en opzwepende drums . We treden zo’n 6 tot 8 keer per jaar op in Amersfoort, maar ook daar buiten. Zo stonden we eerder dit jaar op podia ver buiten de stadsgrenzen van Amersfoort; Het Paard van Troje in Den Haag, en zelfs het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam hebben wij betreden. Zoals altijd onder begeleiding van dirigent Paul Michèl Tijssen en viermansformatie Multi Color, onze vaste band tijdens onze concerten en de maandelijkse repetitieavond. Wat een ervaring om op podia op te treden waar menig beroemdheid ook heeft gestaan!

Helaas neemt na 13 jaar onze pianist afscheid van de band en ons popkoor. Waarmee een lege pianokruk achterblijft. Om dit gat op te vullen organiseert popkoor Basic & Full Color op woensdagavond 1 juni een open repetitie. Deze keer niet om nieuwe leden te werven, maar omdat wij op zoek zijn naar een nieuwe pianist(e) die deel zal gaan uitmaken van viermansformatie Multi Color. Van 19.45-21.45 uur zijn alle gegadigden uitgenodigd in onze repetitieruimte Mavo Muurhuizen, om te komen luisteren, kijken en wellicht zelfs mee te spelen.

Ben jij die pianist(e) naar wie wij op zoek zijn? Speel jij met veel plezier en verve? Laat je vingervlug de mooiste noten klinken? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een band? Én durf jij de uitdaging aan te gaan om ons popkoor te begeleiden op de piano? Meld je dan nu aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@basicfullcolor.nl. Vermeld hierin in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je ervaring als pianist, zodat we snel contact met je op kunnen nemen. Meer informatie over de vacature is terug te vinden op onze website