Multi Color

Basic & Full Color wordt begeleid door de viermansformatie Multi Color, die het koor met zijn gevarieerd klankenpalet ondersteunt. We stellen de bandleden van Multi Color graag voor.

Heather Pinkham

Oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, studeerde Heather piano en musicologie aan het conservatorium van Californië en de Universiteit van Amsterdam. Sinds september 2018 begeleidt Heather Basic & Full Color op de piano. Daarnaast is ze actief als componist klassieke muziek en singer-songwriter.

Martin

Sinds begin 2022 is Martin onze nieuwe drummer. Binnenkort stellen we hem hier aan je voor.

Wim van Houdt

Wim van Houdt leidt overdag de technische dienst van een groot ziekenhuis en is de multi-instrumentalist van Multi Color.

“Soms met een klarinet of saxofoon, maar meestal begeleid ik Basis & Full Color met de gitaar. Ongeveer 20 jaar ben ik instrumentaal begeleider bij dit koor. Voordien speelde ik in de diverse bands in de regio, waaronder Bloem. Ook nu heb ik nog wel eens een optreden met een andere formatie. Maar bij Basic & Full Color geniet ik van de zorgvuldig gekozen nummers die altijd prachtig gearrangeerd zijn. Elk nummer is weer een nieuwe uitdaging om het zo perfect mogelijk te spelen en sfeer van het origineel mee te nemen in onze interpretatie.”

Sven Snelders

Sven Snelders is onze basgitarist. Daarnaast beheerst hij ook gitaar, toetsen en andere instrumenten en geeft hij gitaarles. Eigenzinnig en creatief pakt hij elke muzikale uitdaging aan.

“Als gitarist heb ik jarenlang in veel verschillende bands gespeeld, maar in 2012 ben ik ook basgitaar gaan spelen. Sinds begin 2015 zorg ik als bassist van Multi Color voor een muzikale fundering, waar het koor de nummers op kan bouwen. Dit doe ik met veel plezier, want er zit een enorme energie in onze vierkoppige band. Hoewel we op de meeste momenten onszelf enigszins moeten inhouden, zijn er gelukkig wat nummers waar we ons lekker kunnen uitleven. Het is met recht een plezier om met al deze fijne mensen muziek te mogen maken.”