Allround pianist gezocht

Popkoor Basic & Full Color is op zoek naar een allround pianist voor de viermansformatie Multi Color. Multi Color zorgt voor de muzikale begeleiding van ons popkoor. De band drukt een eigen stempel op de nummers en zorgt voor een grote meerwaarde. Multi Color brengt de nummers dan weer ingetogen dan weer vol dynamiek.

Het is geen must maar een pianist die ook nog met een keyboard uit de voeten kan heeft de voorkeur.

De koorrepetities vinden op woensdagavond plaats. De repetitie met band is standaard alleen de 1e woensdag van de maand (sporadisch wordt hiervan afgeweken i.v.m. de voorbereidingen van een concert). Daarnaast zal aan de pianist gevraagd worden incidenteel ook op andere woensdagavonden het koor te begeleiden zodat de dirigent zijn handen vrij heeft om te dirigeren.

Het repertoire Van Basic & Full Color omschrijft zich het best als hedendaagse popnummers, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Maar we maken ook uitstapjes naar nummers uit de jaren ’70 t/m ’10.

We treden 6 tot 8 keer per jaar op en hebben prachtige optredens in onder meer Paradiso (in Amsterdam) en de Flint (in Amersfoort) op onze naam staan.

Heb je interesse in de vacature en wil je komen sfeerproeven? Stuur dan een mail naar info@basicfullcolor.nl met hierin in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je ervaring als pianist zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

Multi Color

Basic & Full Color wordt begeleid door de viermansformatie Multi Color, die het koor met zijn gevarieerd klankenpalet ondersteunt. Multi Color bestaat uit:

 

Bas Zwaag is onze drummer en heeft met zijn bedrijf Lefficient onze website gesponsord en gebouwd. Vanwege zijn vele verschillende bezigheden wordt hij dan ook vaak gezien als duizendpoot. Bas Zwaag speelt in verschillende bands, geeft slagwerkworkshops en is ook opgetrommeld om te drummen bij Basic Full Color! Voor meer informatie kunt u kijken op www.baszwaag.nl of https://facebook.com/BasZwaag

Word jij onze nieuwe pianist? Neem dan contact met ons op!

 

Wim van Houdt leidt overdag de technische dienst van een groot ziekenhuis en is de multi-instrumentalist van Multi Color; thuis op een reeks blaasinstrumenten zoals saxofoon en fluit en daarnaast ook de akoestische en elektrische gitaar.

Sven Snelders

Sven Snelders is onze basgitarist. Daarnaast beheerst hij ook gitaar, toetsen en andere instrumenten, en geeft hij gitaarles. Eigenzinnig en creatief, pakt hij elke muzikale uitdaging aan. Kijk ook op zijn facebook pagina.