Zing jij binnenkort met ons mee?

Zing je graag en goed, ben jij tussen de 20 en de 45 jaar oud en lijkt het je leuk om iedere woensdagavond met ons mee te repeteren? Dan ben je van harte uitgenodigd om eens een repetitie van Basic & Full Color bij te wonen. Al luisterend, kijkend en zingend kun je op die manier ervaren of de sfeer en ons repertoire je aanspreken. Wil je lid worden, dan kun je auditie doen. De dirigent bepaalt dan in welke stemgroep jouw geluid het best tot zijn recht komt.

Wij zijn op dit moment op zoek naar: 2 bassen, 1 hoge alt, 2 lage alten en 2 hoge sopranen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@basicfullcolor.nl.

Sta jij hier binnenkort tussen klein

Over ons

Basic & Full Color is een dynamisch popkoor uit Amersfoort. Er wordt elke woensdagavond gerepeteerd in de Amersfoortse wijk de Liendert onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen. Eens per maand is ook de eigen band Multi Color daarbij aanwezig. Het popkoor bestaat uit zo’n 45 enthousiaste zangers en zangeressen, waarbij de stemgroepen als volgt zijn verdeeld in vrouwen: sopranen, mezzosopranen, hoge alten, lage alten en de mannen: tenoren, bassen. 

Basic & Full Color en Multi Color treden zes tot zeven keer per jaar op. Dit kunnen zelf georganiseerde concerten zijn of optredens op korenfestivals, maar het koor wordt ook regelmatig geboekt voor betaalde optredens.

Het koor zingt bekende popmuziek. Op 9 november 2013 behaalden we, in onze categorie, de derde prijs op het prestigieuze BALK TOPfestival in De Doelen te Rotterdam. Een resultaat om trots op te zijn. Maar ook een resultaat dat smaakt naar meer en nog beter. Wij zullen dan ook onze uiterste best blijven doen om ons te ontwikkelen.

09-11-2013

Even praktisch

Waar: Mavo Muurhuizen, Zangvogelweg 4, 3815 DL Amersfoort
Wanneer: Woensdagavond
Tijd: 19.45-21.45 uur

Contact: mail naar info@basicfullcolor.nl