Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Doneer

Over ons

Basic & Full Color is een ambitieus popkoor uit Amersfoort, onder leiding van Paul Michèl Tijssen. We brengen kleurrijke, meerstemmige uitvoeringen van bekende popsongs, begeleid door de vlammende sound van onze band Multi Color.

Muzikaal gaan we werkelijk alle kanten op: van ingetogen ballads tot aan catchy nederpop en onvervalste rock. We zingen de nummers in vier- tot zesstemmige arrangementen, veelal speciaal voor ons koor geschreven door top-arrangeurs. Voor een extra krachtige beleving voorzien we onze songs van een pakkende choreografie, wat resulteert in een aantrekkelijke performance.

Door onze intense, energieke manier van optreden leggen we daadwerkelijk contact met het publiek. Je beleeft met ons de ultieme muzikale ervaring! Meerdere keren per jaar treden we op bij festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Hoogtepunten uit de afgelopen jaren waren ondermeer onze optredens met Pia Douwes en de 3JS en daarnaast onze deelname aan de prestigieuze TOPklasse van het BALK TOPfestival in De Doelen in Rotterdam.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om ons te boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via boekons@basicfullcolor.nl.

Wil je weten welke nummers we momenteel op ons repertoire hebben staan, bekijk dan onze setlist.

Heb je interesse om bij ons koor te komen zingen? Kijk dan bij lid worden.

Onze nieuwsbrief ontvangen?Oeps het lijkt dat uw browser geen javascript ondersteund...

Mogelijk zijn uw instellingen verkeerd of is er een probleem met uw browser.

Klik hier om gratis google chrome te downloaden