Winactie


Op dit moment zijn er geen winacties waaraan je mee kunt doen. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van Basic & Full Color nieuws, singing stories en nieuwe winacties.

Niet 1, maar 3 winnaars van winactie


In september konden onze vrienden meedoen met de winactie: `Daar zijn vrienden voor`. Bij deze actie konden deelnemers een vriend of vriendin opgeven die zij graag zouden willen verrassen met twee blijkaartjes voor ons Lustrumconcert.

Dankzij onze sponsor in-Visie, die 2 x 2 extra blijkaarten beschikbaar stelt, kunnen wij niet 1 maar 3 mensen blij maken. Wij feliciteren daarom E. van Kemp, T. Schellingerhout en M. Kourouma met hun gewonnen blijkaarten. Dankzij de deelname van hun vriend/vriendin kunnen zij 21 november genieten van een heerlijk avondje uit.

Wij willen iedereen van harte bedanken voor hun deelname en hopen jullie samen met jullie vriend/vriendin terug te zien in de Flint. 

Winactie gesloten


De winactie `Daar zijn vrienden voor` is gesloten. We zullen hier binnenkort bekend maken welke vriend of vriendin 2 blijkaarten heeft gewonnen voor ons Lustrumconcert. Misschien ben jij het wel.

Alle deelnemers bedankt voor de deelname en tot ziens in theater de Flint!

Winactie: Daar zijn vrienden voor


Ken jij iemand die een muzikaal avondje uit verdient? Wil jij iemand eens extra in het zonnetje zetten, omdat deze persoon altijd voor zijn/haar vrienden klaarstaat? Of ken jij iemand die een zwaar jaar achter de rug heeft en wel een vriendschappelijk steuntje in de rug verdient? Vertel ons wie je graag wil verrassen en maak kans op 2 Friends blijkaarten voor deze persoon. Opgeven kan door onderstaand formulier in te vullen. Vertel ons waarom jouw vriend of vriendin een blijkaartje verdient voor ons Lustrumconcert. Vermeld je eigen naam en e-mailadres en de naam van de persoon die je een blijkaart gunt. Opgeven kan tot en met 30 september 2015.

Voorwaarden: Je mag maximaal drie personen opgeven die je een blijkaart gunt (doe dit wel in losse aanmeldingen). Deelnemen aan de actie kan tot en met 30 september 2015. Uit alle inzendingen wordt daarna door een ‘vriendelijke jury’ de leukste, mooiste of meest ontroerende inzending gekozen. De winnaar wint 2 blijkaarten ( = 2 vrijkaarten, incl. drankje, met een totaal waarde van € 30 euro) voor zijn haar vriend(in). Het Lustrumconcert van popkoor Basic & Full Color vindt plaats op 21 november 2015 in theater de Flint te Amersfoort, aanvang 20.00 uur. 

Raad het thema winactie is gewonnen door...


Heb jij in augustus meegedaan met onze Raad het thema winactie? Dan ben je vast benieuwd of je wel of niet gewonnen hebt en (voor ons nog veel belangrijker) wat nou eigenlijk het goede antwoord op de vraag was. Laten we bij het goede antwoord beginnen. Je kon er eigenlijk niet omheen en met alle hints en tips die we je gaven op Facebook en Twitter werd al snel duidelijk dat het thema van ons lustrumconcert is:

FRIENDS!

Slechts 2 inzenders hebben (waarschijnlijk per ongeluk) het verkeerde antwoord gegeven. Voor hen wel jammer natuurlijk, want daardoor lagen ze automatisch uit de race om die felbegeerde blijkaarten te winnen. 

En de winnaar is...

Uit alle goede inzendingen is als winnaar naar voren gekomen: mevrouw R. Spijker uit Amersfoort. Zij heeft twee blijkaarten gewonnen en zit 21 november gratis en voor niks in Theater de Flint. Zij is hiervan inmiddels op de hoogte gebracht.

Niet gewonnen wat nu?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Binnenkort start de kaartverkoop en kunnen er kaartjes gekocht worden voor ons lustrumconcert. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer de kaartverkoop daardwerkelijk van start gaat? Meld je dan alvast aan via onze BFC 20 jaar! pagina. Alle deelnemers bedankt en graag tot ziens op de 21ste november in Theater de Flint. 

Nieuwe winacties

Wil je je geluk nogmaals beproeven? Houd deze pagina in de gaten, want binnenkort volgen er meer winactie.

Win 2 vrijkaarten