Raad het thema winactie is gewonnen door...


Heb jij in augustus meegedaan met onze Raad het thema winactie? Dan ben je vast benieuwd of je wel of niet gewonnen hebt en (voor ons nog veel belangrijker) wat nou eigenlijk het goede antwoord op de vraag was. Laten we bij het goede antwoord beginnen. Je kon er eigenlijk niet omheen en met alle hints en tips die we je gaven op Facebook en Twitter werd al snel duidelijk dat het thema van ons lustrumconcert is:

FRIENDS!

Slechts 2 inzenders hebben (waarschijnlijk per ongeluk) het verkeerde antwoord gegeven. Voor hen wel jammer natuurlijk, want daardoor lagen ze automatisch uit de race om die felbegeerde blijkaarten te winnen. 

En de winnaar is...

Uit alle goede inzendingen is als winnaar naar voren gekomen: mevrouw R. Spijker uit Amersfoort. Zij heeft twee blijkaarten gewonnen en zit 21 november gratis en voor niks in Theater de Flint. Zij is hiervan inmiddels op de hoogte gebracht.

Niet gewonnen wat nu?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Binnenkort start de kaartverkoop en kunnen er kaartjes gekocht worden voor ons lustrumconcert. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer de kaartverkoop daardwerkelijk van start gaat? Meld je dan alvast aan via onze BFC 20 jaar! pagina. Alle deelnemers bedankt en graag tot ziens op de 21ste november in Theater de Flint. 

Nieuwe winacties

Wil je je geluk nogmaals beproeven? Houd deze pagina in de gaten, want binnenkort volgen er meer winactie.